Jom Follow Ibu

Wednesday, November 9, 2011

Kek Marble Seroja







assalamualaikum wbt..
kakcu mengidam nk buat kek marble yang
naik tinggi dan cantik..alhamdulillah dapat
pn..pada kakcu dh cukup cantik la tu,tp
pada yang lebih pandai buat kek ni,kalau
dia tengok kek kakcu ni,biasa2 je...tapi ada
kakcu kesah???heheh

kek yang sebelah atas tu kakcu buat untuk
hari raya aidil adha baru2 ni..tu 1st time kakcu
buat..hepi gler,tk boleh nk tunggu sejuk sangat,
kakcu dh potong sebab nk tengok macamana
bentuk yang kt sebelah dalam tu..huhu

kek yang sebelah bawah tu pula,kakcu baru
buat petang tadi,untuk di bawa ke surau malam
esok..;))

dah membebel2 ni kakcu nk minta maaf pula,
sebabnya kakcu cuma boleh tayang gambar je,tapi
tk boleh nk share resepi kek ni..
'cikgu' yang bagi kakcu resepi kek ni dah pesan
awal2 jangan bagi sape2 resepi kek ni..kakcu
kena pegang amanah dia,mesti dia ada alasan
sendiri kenapa dia tknk kongsikan resepi ni dengan
semua orang..kita kena hormat permintaan dia kan..;))

oo ye..kakcu nk bagitau,rasa kek ni memanggggg
mabelesss..sedap gler!!cuba tengok atas kek tu
nampak tk,moist je kan...mmmm..yummyy...;))

kalau resepi kakcu sendiri memang kakcu kongsikan..
tapi kan kot ada sape2 yg rasa nk order dengan kakcu,
boleh jugak..hehe


sekian..selamat menjamu mata...;))

2 comments:

nonierahman said...

hmm bestnya kek marble seeroja..mesti special kek nie sampai tuan xnak kasi share resepi :)

Sheila Shafeareen said...

A'salam cantik kejadian kek ni naik tinggi dan gebus sure sdp

Post a Comment